Zet bestanden zeker over: 3 beste computerprogramma`s voor het delen betreffende bestanden aan pc

Zet bestanden zeker over: 3 beste computerprogramma`s voor het delen betreffende bestanden aan pc

Jij kiezen van een bestandsoverdrachtservice voor jou computer zou moeilijk is. Moderne gevarieerdheid biedt toch veel oplossingen. In datgene artikel leert u hoedanig u een programma kiest om bestanden naar jouw computer aan te zetten – zo welke criteria u zal zoeken plus welke als de drie beste word beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Om een aangenaam -programma aan het casino overzetten van bestanden erbij kiezen, zal u voor verschillende kenmerken letten. Lees hier langer over.

Beveiliging

Dit bestaan het voornaamste dat aangaande je opkomt. We moet niet deze persoonsgegevens aangaande handen staan van aanvallers of eenvoudig verdwijnen.

Alle online data rooms -services dit in datgene artikel aanlanden beschreven, bezitten moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit zegt dat tot en met uw medewerkers geen toegang hebben tot uw bestanden. Het matchen van encryptietechnologieën is dezelfde onderwerp voor een bijzonder artikel, enig laat de de betreffende specialist is.

Gemak

Dat is absoluut van de beste factoren bij het kiezen betreffende een -platform. Deze behelzen functies dit het bestaat van gebruikers gemakkelijker kunnen maken:

Jullie gemak van het opslaan van bestanden – jij moet jouw bestanden waarin u geïnteresseerd bent met een paar stappen vinden.

Mogelijkheid om dossiers rechtstreeks in uw repository bij creëren. Door dit uit te voeren, worden dikwijls aanvullende medewerkers geïntegreerd.

De moet maximale controle beschikken over over jij verzenden ofwel ontvangen betreffende bestanden.

Ingeval het bestand kan aanlanden bewerkt, zouden het de geschiedenis van het werken zijn.

Het is erg geweldig wanneer er door de pc-versie ook zeker mobiele versie komt.

Raden

Iedereen wil het eerste tarief accepteren met betere prijs plus niet te regelmatig betalen voordat wat het niet van plan leven te benutten. Natuurlijk bepaalt iedereen eigenhandig wat hij nodig heeft en wat niet.

Maximale grootte betreffende downloadbare bestanden

Het bleek dat datgene cijfer compleet anders bestaan in opslagservices. Ondertussen sommige u toestaan door bestanden met 250 Gb of langduriger te downloaden, zijn andere beperkt zelfs slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jij service betreffende Apple bestaat beschikbaar ervoor eigenaren met iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- en Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud is een pakje van alle Apple-services, dat niet alleen cloudopslag omvat, maar evenzeer Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Voordelen van iCloud

Het eerste voordeel zijn de express synchronisatie met bestanden op alle apparaten, waardoor ze snel open zijn vanaf het bureaublad op Windows, iPhone en iPad.

Handig schakelen onder Agenda, Notities en meerdere diensten scheppen iCloud handig en versnelt het werk in.

Het platform kan mede dienen wanneer een werkruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid vanwege de opslagmedium als server te gebruiken om API-verzoeken te verzenden.

Apple biedt tarieven dichtbij gezinstoegang voordat maximaal 5 personen, plus dit moet winstgevend zijn.

Dropbox

Dropbox is zeker van de oudste en populairste clouddatarooms.

Jouw heeft regelmatig coole tools die de arbied vereenvoudigen. Mooie tips tijdens de registratie en installatie van de applicatie en dus duidelijke interface versnellen jij aanpassingsproces. Lees meer dichtbij onboarding in de applicaties met dit rendement.

Sommige functies zijn identiek aan Google Drive: de mogelijkheid om gelijktijdig te bewerken in 1 bestand, opmerkingen achter te laten, toegangsniveaus te administreren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te horen en de prullenbak. Jullie kunt verwijderde bestanden overigens zien in de map op welke manier ze zijn voordat zij werden verwijderd.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit ben geweest.

Cloudopslag maakt sector uit van het Google-systeem, wat dus snelle en gemakkelijke integratie met bestaat andere bedrijven betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en meerdere.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.